Go to Search Top
Catalog Search ▼
Newly Arrived
Borrowed Ranking
Classification
User Service ▼
Your Library Record
Bookmark
My Search
Alert
≡
Bibliography Details
KWANSEI GAKUIN University Library
Back to List
実践で学ぶ女子栄養大学のバランスのよい食事法 : 四群点数法による献立づくりの基本
川端輝江編. -- 第2版. -- 女子栄養大学出版部, 2015.3. <BW03819013>
Functions:
Select Export Destination
Please select the export destination.
Close this window
Contents and Summary
Details
URL to this page:
実践で学ぶ女子栄養大学のバランスのよい食事法 : 四群点数法による献立づくりの基本
川端輝江編. -- 第2版. -- 女子栄養大学出版部, 2015.3. <BW03819013>
Functions:
Select Export Destination
Please select the export destination.
Close this window
Contents and Summary
Details
URL to this page:
HoldingsList
1
-
1
of about
1
Click a number to display details about the collection.
10 Items
20 Items
50 Items
100 Items
No.
Volumes
Location
Call No
Material ID
Status
Due Date
Reservation
0001
S 4F Books
613.2:1053
0074223041
0items
No.
0001
Volumes
Location
S 4F Books
Call No
613.2:1053
Material ID
0074223041
Status
Due Date
Reservation
0items
Go to the top of this page
Contents and Summary
Go to the top of this page
Bibliography Details
title and statement of responsibility area
実践で学ぶ女子栄養大学のバランスのよい食事法 : 四群点数法による献立づくりの基本 / 川端輝江編
ジッセン デ マナブ ジョシ エイヨウ ダイガク ノ バランス ノ ヨイ ショクジホウ : ヨングン テンスウホウ ニヨル コンダテズクリ ノ キホン
edition area
第2版
publication,distribution,etc.,area
東京 : 女子栄養大学出版部 , 2015.3
physical description area
vi, 159p ; 30cm
Volume Information
ISBN
9784789554435
note
監修: 香川芳子
note
四群点数法による食事づくりに役立つ本: 巻末
NCID
BB18555210
text language code
Japanese
author link
川端, 輝江||カワバタ, テルエ <AU00388809>
author link
香川, 芳子(1931-)||カガワ, ヨシコ <AU00068959>
classification
Social affairs. Labor NDLC:EG257
classification
Hygienics. Public health. Preventive medicine NDC9:498.55
subject headings
栄養||エイヨウ
subject headings
食生活||ショクセイカツ
Go to the top of this page
Back to List
Go to the top of this page
Related Information<<
Related Information
Related Items
author
川端, 輝江
香川, 芳子(1931-)
Social affairs. Labor NDLC:EG257
Hygienics. Public health. Preventive medicine NDC9:498.55
subject
栄養
食生活
Other Databases
Amazon
Google Books
WEB STORE
Knowledge Worker
Other Universities (NII)
same conditions
same bibliography
Get it from another library
ILL Copy Request(get a copy from another library)
ILL Borrowing Request(borrow the actual book)