Go to Search Top
Catalog Search ▼
Newly Arrived
Borrowed Ranking
Classification
User Service ▼
Your Library Record
Bookmark
My Search
Alert
≡
Bibliography Details
KWANSEI GAKUIN University Library
Back to List
科学的に正しい食品の大百科 : 食材から調味料、安全性まで、毎日の食事に役立つ知識が満載
改訂第2版. -- ニュートンプレス, 2022.10. -- (ニュートン別冊)(NEWTONムック). <BW04232422>
Functions:
Select Export Destination
Please select the export destination.
Close this window
Contents and Summary
Details
URL to this page:
科学的に正しい食品の大百科 : 食材から調味料、安全性まで、毎日の食事に役立つ知識が満載
改訂第2版. -- ニュートンプレス, 2022.10. -- (ニュートン別冊)(NEWTONムック). <BW04232422>
Functions:
Select Export Destination
Please select the export destination.
Close this window
Contents and Summary
Details
URL to this page:
HoldingsList
1
-
3
of about
3
Click a number to display details about the collection.
All
Uegahara
-Uegahara
Kobe-Sanda
-Kobe-Sanda
Seiwa
-Seiwa
10 Items
20 Items
50 Items
100 Items
No.
Volumes
Location
Call No
Material ID
Status
Due Date
Reservation
0001
U 2F Books
613.2:1018:2022
0026115691
0items
0002
KS 4F Books
613.2:1018:2022
0026116046
0items
0003
S 4F Books
613.2:1018:2022
0075429720
0items
No.
0001
Volumes
Location
U 2F Books
Call No
613.2:1018:2022
Material ID
0026115691
Status
Due Date
Reservation
0items
No.
0002
Volumes
Location
KS 4F Books
Call No
613.2:1018:2022
Material ID
0026116046
Status
Due Date
Reservation
0items
No.
0003
Volumes
Location
S 4F Books
Call No
613.2:1018:2022
Material ID
0075429720
Status
Due Date
Reservation
0items
Go to the top of this page
Contents and Summary
Go to the top of this page
Bibliography Details
title and statement of responsibility area
科学的に正しい食品の大百科 : 食材から調味料、安全性まで、毎日の食事に役立つ知識が満載
カガクテキ ニ タダシイ ショクヒン ノ ダイヒャッカ : ショクザイ カラ チョウミリョウ、アンゼンセイ マデ、マイニチ ノ ショクジ ニ ヤクダツ チシキ ガ マンサイ
edition area
改訂第2版
publication,distribution,etc.,area
東京 : ニュートンプレス , 2022.10
physical description area
175p : 挿図 ; 28cm
parent bibliography link
ニュートン別冊||ニュートン ベッサツ <BW02006673>//a
parent bibliography link
NEWTONムック||NEWTON ムック <BW02000449>//a
Volume Information
ISBN
9784315526097
variant titles
原タイトル:食品の科学知識
ショクヒン ノ カガク チシキ
variant titles
異なりアクセスタイトル:食品の大百科 : 科学的に正しい : 食材から調味料安全性まで毎日の食事に役立つ知識が満載
ショクヒン ノ ダイヒャッカ : カガクテキ ニ タダシイ : ショクザイ カラ チョウミリョウ アンゼンセイ マデ マイニチ ノ ショクジ ニ ヤクダツ チシキ ガ マンサイ
note
ニュートン別冊『科学的に正しい食品の大百科』 (2020年刊) を改訂したもの
note
表紙に「ニュートンムック」の記述あり
NCID
BC1668340X
text language code
Japanese
author link
ニュートンプレス||ニュートン プレス <AU00211220>
classification
Hygienics. Public health. Preventive medicine NDC8:498.51
classification
Hygienics. Public health. Preventive medicine NDC9:498.51
classification
Hygienics. Public health. Preventive medicine NDC10:498.51
classification
Children’s books. Special materials NDLC:Y94
classification
Hygienics. Public health. Preventive medicine NDC10:498.5
subject headings
食品||ショクヒン
subject headings
食品||ショクヒン
subject headings
食品化学||ショクヒンカガク
Go to the top of this page
Back to List
Go to the top of this page
Related Information<<
Related Information
Related Items
parent bibliography
ニュートン別冊
NEWTONムック
author
ニュートンプレス
Hygienics. Public health. Preventive medicine NDC8:498.51
Hygienics. Public health. Preventive medicine NDC9:498.51
Hygienics. Public health. Preventive medicine NDC10:498.51
Children’s books. Special materials NDLC:Y94
Hygienics. Public health. Preventive medicine NDC10:498.5
subject
食品
食品
食品化学
Other Databases
Amazon
Google Books
WEB STORE
Knowledge Worker
Other Universities (NII)
same conditions
same bibliography
Get it from another library
ILL Copy Request(get a copy from another library)
ILL Borrowing Request(borrow the actual book)