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Design thinking for food well-being : the art of designing innovative food experiences

Wided Batat, editor. -- Springer, c2021. <BY04143146>
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No. 巻号 配架場所 請求記号 資料ID 状態 返却予定日 予約
0001 上ケ原2F図書 664:292 0006640197 0件
No. 0001
巻号
配架場所 上ケ原2F図書
請求記号 664:292
資料ID 0006640197
状態
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Design thinking for food well-being : the art of designing innovative food experiences / Wided Batat, editor
出版事項 Cham : Springer , c2021
形態 xxxiii, 277 p. : ill., ports. ; 25 cm
巻号情報
ISBN 9783030542955
注記 Includes bibliographical references and index
NCID BC09658402
本文言語 英語
著者標目 Batat, Wided <AU00441541>
分類標目 DC:338.1
件名標目等 Food industry and trade
件名標目等 Food -- Psychological aspects
件名標目等 Well-being