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Sensing in social interaction : the taste for cheese in gourmet shops

Lorenza Mondada. -- Cambridge University Press, 2021. -- (Learning in doing : social, cognitive, and computational perspectives). <BY04288277>
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No. 巻号 配架場所 請求記号 資料ID 状態 返却予定日 予約
0001 法学部資料室 154:177:48 0006877443 0件
No. 0001
巻号
配架場所 法学部資料室
請求記号 154:177:48
資料ID 0006877443
状態
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Sensing in social interaction : the taste for cheese in gourmet shops / Lorenza Mondada
出版事項 Cambridge : Cambridge University Press , 2021
形態 xx, 562 p. : ill. ; 24 cm
シリーズ名等 Learning in doing : social, cognitive, and computational perspectives <BY02007894>//a
巻号情報
ISBN 9781108484251
注記 Includes bibliographical references (p.521-551) and index
NCID BC08503615
本文言語 英語
著者標目 *Mondada, Lorenza <AU00374353> author
分類標目 LCC:BF233
分類標目 DC23:302/.1
件名標目等 Senses and sensation -- Social aspects
件名標目等 Sensory stimulation -- Social aspects
件名標目等 Social interaction
件名標目等 Cheese
件名標目等 Cheese shops -- Social aspects
件名標目等 PSYCHOLOGY / Applied Psychology bisacsh