関西学院大学図書館

Space, taste and affect : atmospheres that shape the way we eat

edited by Emily Falconer. -- : hbk. -- Routledge, 2021. -- (Routledge research in culture, space and identity). <BY04188216>
このページのURL:

所蔵一覧 1件~1件(全1件)

No. 巻号 配架場所 請求記号 資料ID 状態 返却予定日 予約
0001 : hbk 上ケ原2F図書 641:1896 0006659452 0件
No. 0001
巻号 : hbk
配架場所 上ケ原2F図書
請求記号 641:1896
資料ID 0006659452
状態
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Space, taste and affect : atmospheres that shape the way we eat / edited by Emily Falconer
出版事項 London : Routledge , 2021
形態 xviii, 178 p. : ill. ; 24 cm
シリーズ名等 Routledge research in culture, space and identity <BY04188210>//a
巻号情報
巻次等 : hbk
ISBN 9781138234260
注記 Includes bibliographical references and index
NCID BC03752860
本文言語 英語
著者標目 Falconer, Emily <>
分類標目 DC23:394.2
件名標目等 Food preferences
件名標目等 Taste
件名標目等 Human ecology