関西学院大学図書館

Tasting qualities : the past and future of tea

Sarah Besky. -- : pbk. -- University of California Press, c2020. -- (Atelier: ethnographic inquiry in the twenty-first century ; v. 5). <BY04246586>
このページのURL:

所蔵一覧 1件~1件(全1件)

No. 巻号 配架場所 請求記号 資料ID 状態 返却予定日 予約
0001 : pbk 上ケ原2F図書 664.3:98 0006794788 0件
No. 0001
巻号 : pbk
配架場所 上ケ原2F図書
請求記号 664.3:98
資料ID 0006794788
状態
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Tasting qualities : the past and future of tea / Sarah Besky
出版事項 Oakland, Calif. : University of California Press , c2020
形態 xi, 236 p. : ill. ; 23 cm
シリーズ名等 Atelier: ethnographic inquiry in the twenty-first century <BY04246585> v. 5//a
巻号情報
巻次等 : pbk
ISBN 9780520303256
注記 Includes bibliographical references (p. 211-225) and index
NCID BC00690359
本文言語 英語
著者標目 *Besky, Sarah, 1981- <>
分類標目 DC23:338.173720954
件名標目等 Tea trade -- India -- Quality control