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Food, wine and China : a tourism perspective

edited by Christof Pforr and Ian Phau. -- : hbk. -- Routledge, 2018. -- (Routledge studies of gastronomy, food and drink / series editor, C. Michael Hall). <BY03986340>
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No. 巻号 配架場所 請求記号 資料ID 状態 返却予定日 予約
0001 : hbk 上ケ原2F図書 641:1675 0006300008 0件
No. 0001
巻号 : hbk
配架場所 上ケ原2F図書
請求記号 641:1675
資料ID 0006300008
状態
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Food, wine and China : a tourism perspective / edited by Christof Pforr and Ian Phau
出版事項 London : Routledge , 2018
形態 xi, 301 p. : ill. ; 25 cm
シリーズ名等 Routledge studies of gastronomy, food and drink / series editor, C. Michael Hall <BY03895121>//a
巻号情報
巻次等 : hbk
ISBN 9781138732254
注記 Includes bibliographical references and index
NCID BB26661803
本文言語 英語
著者標目 Pforr, Christof <AU00436654>
著者標目 Phau, Ian <>
分類標目 DC23:910.89951
件名標目等 Chinese -- Travel -- Foreign countries
件名標目等 Food tourism
件名標目等 Wine tourism
件名標目等 Tourism -- Marketing