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The meat crisis : developing more sustainable and ethical production and consumption

edited by Joyce D'Silva and John Webster. -- : pbk, : hbk. -- 2nd ed. -- Routledge, 2017. -- (Earthscan food and agriculture)(Earthscan from Routledge). <BY04131318>
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No. 巻号 配架場所 請求記号 資料ID 状態 返却予定日 予約
0001 : hbk 上ケ原2F図書 636:608 0006622997 0件
No. 0001
巻号 : hbk
配架場所 上ケ原2F図書
請求記号 636:608
資料ID 0006622997
状態
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 The meat crisis : developing more sustainable and ethical production and consumption / edited by Joyce D'Silva and John Webster
版次 2nd ed
出版事項 London : Routledge , 2017
形態 xxii, 376 p. : ill. ; 24-25 cm
シリーズ名等 Earthscan food and agriculture <BY03667120>//a
シリーズ名等 Earthscan from Routledge <BY03719348>//a
巻号情報
巻次等 : pbk
ISBN 9781138673298
巻号情報
巻次等 : hbk
ISBN 9781138673281
注記 Previous ed.: 2010
注記 Includes bibliographical references and index
NCID BB2585853X
本文言語 英語
著者標目 D'Silva, Joyce <AU00456835>
著者標目 Webster, John, 1938- <AU00456836>
分類標目 LCC:HD9410.5
分類標目 DC23:338.1/76
件名標目等 Animal industry -- Environmental aspects
件名標目等 Meat industry and trade -- Environmental aspects
件名標目等 Sustainable agriculture
件名標目等 Animal culture
件名標目等 Livestock