関西学院大学図書館

Food tourism and regional development : networks, products and trajectories

edited by C. Michael Hall and Stefan Gössling. -- : hbk. -- Routledge, 2016. -- (Routledge studies of gastronomy, food and drink / series editer, C. Michael Hall). <BY03895120>
このページのURL:

所蔵一覧 1件~1件(全1件)

No. 巻号 配架場所 請求記号 資料ID 状態 返却予定日 予約
0001 : hbk 上ケ原2F図書 641:1427 0005999578 0件
No. 0001
巻号 : hbk
配架場所 上ケ原2F図書
請求記号 641:1427
資料ID 0005999578
状態
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Food tourism and regional development : networks, products and trajectories / edited by C. Michael Hall and Stefan Gössling
出版事項 London : Routledge , 2016
形態 xvi, 298 p. : ill., maps ; 24 cm
シリーズ名等 Routledge studies of gastronomy, food and drink / series editer, C. Michael Hall <BY03895121>//a
巻号情報
巻次等 : hbk
ISBN 9781138912922
注記 Includes bibliographical references and index
NCID BB21938047
本文言語 英語
著者標目 Hall, C. M. (C. Michael) <AU00282403> editor
著者標目 Gössling, Stefan <AU00420614> editor
分類標目 LCC:TX631
分類標目 DC23:641.01/3
件名標目等 Food tourism
件名標目等 Food tourism -- Economic aspects
件名標目等 Economic development