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Accounting and food : some Italian experiences

edited by Luciano D'Amico, Roberto Di Pietra and Massimo Sargiacomo. -- : hbk. -- Routledge, 2016. -- (Routledge new works in accounting history ; 48). <BY03862263>
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No. 巻号 配架場所 請求記号 資料ID 状態 返却予定日 予約
0001 : hbk 上ケ原2F図書 383.22:2619:48-2 0005918180 0件
No. 0001
巻号 : hbk
配架場所 上ケ原2F図書
請求記号 383.22:2619:48-2
資料ID 0005918180
状態
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Accounting and food : some Italian experiences / edited by Luciano D'Amico, Roberto Di Pietra and Massimo Sargiacomo
出版事項 New York : Routledge , 2016
形態 xxii, 403 p. : ill., facsims. ; 24 cm
シリーズ名等 Routledge new works in accounting history <BY03100410> 48//a
巻号情報
巻次等 : hbk
ISBN 9781138652453
注記 Includes bibliographical references and index
NCID BB21050223
本文言語 英語
著者標目 D'Amico, Luciano <AU00414630>
著者標目 Di Pietra, Roberto <AU00414631>
著者標目 Sargiacomo, Massimo <AU00414632>
分類標目 LCC:HF5686.F616
分類標目 DC23:657/.867
件名標目等 Food industry and trade -- Italy -- Accounting -- History