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Introduction to Japanese cuisine : nature, history and culture

Japanese Culinary Academy. -- Shuhari Initiative, 2015. -- (The Japanese Culinary Academy's complete Japanese cuisine). <BY03852493>
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No. 巻号 配架場所 請求記号 資料ID 状態 返却予定日 予約
0001 聖和4F図書 641:1390:1 0005906201 0件
0002 上ケ原3F Books on Japan 641:1390:1 0050180199 0件
No. 0001
巻号
配架場所 聖和4F図書
請求記号 641:1390:1
資料ID 0005906201
状態
返却予定日
予約 0件
No. 0002
巻号
配架場所 上ケ原3F Books on Japan
請求記号 641:1390:1
資料ID 0050180199
状態
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Introduction to Japanese cuisine : nature, history and culture / Japanese Culinary Academy
出版事項 Tokyo : Shuhari Initiative , 2015
形態 215 p. : col. ill. ; 27 cm
シリーズ名等 The Japanese Culinary Academy's complete Japanese cuisine <BY03852492>//a
巻号情報
ISBN 9784908325007
その他の標題 奥付タイトル:プロローグ巻
プロローグカン
注記 Includes index
NCID BB19720389
本文言語 英語 日本語
著者標目 日本料理アカデミー||ニホン リョウリ アカデミー <AU00419803>
分類標目 DC23:641.5952
件名標目等 Cooking, Japanese
件名標目等 Japan -- Social life and customs