KWANSEI GAKUIN University Library

タンパク質・アミノ酸の必要量 : WHO/FAO/UNU合同専門協議会報告

日本アミノ酸学会翻訳小委員会訳. -- 医歯薬出版, 2009.5. -- (WHOテクニカル・レポート・シリーズ ; 935). <BW03452342>
URL to this page:

HoldingsList 1-1 of about 1

No. Volumes Location Call No Material ID Status Due Date Reservation
0001 KS 4F Books 613.2:855 0073056392 0items
No. 0001
Volumes
Location KS 4F Books
Call No 613.2:855
Material ID 0073056392
Status
Due Date
Reservation 0items

Bibliography Details

title and statement of responsibility area タンパク質・アミノ酸の必要量 : WHO/FAO/UNU合同専門協議会報告 / 日本アミノ酸学会翻訳小委員会訳
タンパクシツ アミノサン ノ ヒツヨウリョウ : WHO FAO UNU ゴウドウ センモン キョウギカイ ホウコク
publication,distribution,etc.,area 東京 : 医歯薬出版 , 2009.5
physical description area xiv, 208p ; 26cm
parent bibliography link WHOテクニカル・レポート・シリーズ||WHO テクニカル レポート シリーズ <BW03452343> 935//a
Volume Information
ISBN 9784263705681
variant titles 原タイトル:Protein and amino acid requirements in human nutrition : report of a joint FAO/WHO/UNU expert consultation
note 文献:各章末
note 索引: p204-208
NCID BA90322154
text language code Japanese
author link 日本アミノ酸学会翻訳小委員会
ニホン アミノサン ガッカイ ホンヤク ショウイインカイ <>
classification Hygienics. Public health. Preventive medicine NDC8:498.55
classification Hygienics. Public health. Preventive medicine NDC9:498.55
subject headings 蛋白質||タンパクシツ
subject headings アミノ酸||アミノサン