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Exploring the food chain : food production and food processing in western Europe, 1850-1990

edited by Yves Segers, Jan Bieleman & Erik Buyst. -- Brepols, c2009. -- (Corn publication series : comparative rural history of the North Sea area ; Ser. 11). <BY03526026>
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No. 巻号 配架場所 請求記号 資料ID 状態 返却予定日 予約
0001 上ケ原2F図書 664:211 0004935490 0件
No. 0001
巻号
配架場所 上ケ原2F図書
請求記号 664:211
資料ID 0004935490
状態
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Exploring the food chain : food production and food processing in western Europe, 1850-1990 / edited by Yves Segers, Jan Bieleman & Erik Buyst
出版事項 Turnhout, Belgium : Brepols , c2009
形態 289 p. : ill., maps ; 24 cm
シリーズ名等 Corn publication series : comparative rural history of the North Sea area <BY03526027> Ser. 11//a
巻号情報
ISBN 9782503517797
注記 Includes bibliographical references
NCID BA89634546
本文言語 英語
著者標目 Segers, Yves, 1970- <>
著者標目 Bieleman, Jan <AU00360204>
著者標目 Buyst, Erik <>
分類標目 LCC:HD9015.A2
件名標目等 Food industry and trade -- Europe, Western -- History -- 19th century
件名標目等 Food industry and trade -- Europe, Western -- History -- 20th century
件名標目等 Food supply -- Europe, Western -- History -- 19th century
件名標目等 Food supply -- Europe, Western -- History -- 20th century