KWANSEI GAKUIN University Library

食品保蔵・加工学

海老原清, 関川三男, 大槻耕三編. -- 改題改訂版. -- 講談社, 2008.4. -- (栄養科学シリーズNEXT . 食べ物と健康). <BW03393400>
URL to this page:

HoldingsList 1-1 of about 1

No. Volumes Location Call No Material ID Status Due Date Reservation
0001 KS 4F Books 664:81(2) 0072882004 0items
No. 0001
Volumes
Location KS 4F Books
Call No 664:81(2)
Material ID 0072882004
Status
Due Date
Reservation 0items

Bibliography Details

title and statement of responsibility area 食品保蔵・加工学 / 海老原清, 関川三男, 大槻耕三編
ショクヒン ホゾウ カコウガク
edition area 改題改訂版
publication,distribution,etc.,area 東京 : 講談社 , 2008.4
physical description area xi, 161p : 挿図 ; 26cm
parent bibliography link 栄養科学シリーズNEXT||エイヨウ カガク シリーズ NEXT <BW03089734> . 食べ物と健康||タベモノ ト ケンコウ//aa
Volume Information
ISBN 9784061553446
variant titles 原タイトル:食品加工学
ショクヒン カコウガク
note 編集: 講談社サイエンテイフィク
note 参考書: p155
NCID BA85656117
text language code Japanese
author link 海老原, 清||エビハラ, キヨシ <AU00322261>
author link 関川, 三男
セキカワ, ミツオ <>
author link 大槻, 耕三||オオツキ, コウゾウ <AU00332852>
classification Food technology NDC8:588
classification Food technology NDC9:588
subject headings 食品加工||ショクヒンカコウ
subject headings 食品保存法||ショクヒンホゾンホウ