関西学院大学図書館

Qualities of food

edited by Mark Harvey, Andrew McMeekin, Alan Warde. -- : hardback. -- Manchester University Press, 2004. -- (New dynamics of innovation and competition / Mark Harvey). <BY03394759>
このページのURL:

所蔵一覧 1件~1件(全1件)

No. 巻号 配架場所 請求記号 資料ID 状態 返却予定日 予約
0001 : hardback 上ケ原2F図書 613.2:796 0004489837 0件
No. 0001
巻号 : hardback
配架場所 上ケ原2F図書
請求記号 613.2:796
資料ID 0004489837
状態
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Qualities of food / edited by Mark Harvey, Andrew McMeekin, Alan Warde
出版事項 Manchester, U.K. : Manchester University Press , 2004
形態 214 p. ; 24 cm
シリーズ名等 New dynamics of innovation and competition / Mark Harvey <BY03395825>//a
巻号情報
巻次等 : hardback
ISBN 0719068541
注記 Includes bibliographical references and index
NCID BA69699549
本文言語 英語
著者標目 Harvey, Mark <AU00333656>
著者標目 McMeekin, Andrew <AU00333657>
著者標目 Warde, Alan <AU00056933>