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Food and cultural studies

Bob Ashley ... [et al.]. -- :hbk., :pbk.. -- Routledge, 2004. -- (Studies in consumption and markets). <BY03215123>
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No. 巻号 配架場所 請求記号 資料ID 状態 返却予定日 予約
0001 :hbk. 上ケ原2F図書 641:765 0003864634 0件
No. 0001
巻号 :hbk.
配架場所 上ケ原2F図書
請求記号 641:765
資料ID 0003864634
状態
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Food and cultural studies / Bob Ashley ... [et al.]
出版事項 London ; New York : Routledge , 2004
形態 viii, 240 p. ; 24 cm
シリーズ名等 Studies in consumption and markets <BY03022610>//a
巻号情報
巻次等 :hbk.
ISBN 0415270383
巻号情報
巻次等 :pbk.
ISBN 0415270391
内容著作注記 Food-cultural studies : three paradigms
内容著作注記 The raw and the cooked
内容著作注記 Food, bodies, and etiquette
内容著作注記 Consumption and taste
内容著作注記 The national diet
内容著作注記 The global kitchen
内容著作注記 Shopping for food
内容著作注記 Eating in
内容著作注記 Eating out
内容著作注記 Food writing
内容著作注記 Television chefs
内容著作注記 Food ethics and anxieties
注記 Includes bibliographical references
NCID BA67135429
本文言語 英語
著者標目 Ashley, Bob, 1946- <>
分類標目 LCC:GT2850
分類標目 DC22:394.1/2
件名標目等 Food habits
件名標目等 Food preferences