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Food, science, policy and regulation in the twentieth century : international and comparative perspectives

edited by David F. Smith and Jim Phillips. -- Routledge, 2000. -- (Studies in the social history of medicine ; 10). <BY03120930>
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No. 巻号 配架場所 請求記号 資料ID 状態 返却予定日 予約
0001 法学部資料室 338.1:1130 0003561891 0件
No. 0001
巻号
配架場所 法学部資料室
請求記号 338.1:1130
資料ID 0003561891
状態
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Food, science, policy and regulation in the twentieth century : international and comparative perspectives / edited by David F. Smith and Jim Phillips
出版事項 London ; New York : Routledge , 2000
形態 xi, 268 p. : ill. ; 24 cm
シリーズ名等 Studies in the social history of medicine <BY02010918> 10//a
巻号情報
ISBN 0415235324
注記 Includes bibliographical references and index
NCID BA52627259
本文言語 英語
著者標目 Smith, David F., 1954- <AU00243112>
著者標目 Phillips, Jim, 1968- <AU00243113>
分類標目 LCC:TX359
分類標目 DC21:363.8/09/04
件名標目等 Nutrition policy
件名標目等 Food