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Fermentations and food science

by H.T. Huang. -- : hard. -- Cambridge University Press, 2000. -- (Science and civilisation in China / by Joseph Needham ; with the research assistance of Wang Ling ; v. 6 . Biology and biological technology ; pt. 5). <BY00374827>
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No. 巻号 配架場所 請求記号 資料ID 状態 返却予定日 予約
0001 上ケ原B1図書 509:64:6-5 0002840528 0件
0002 上ケ原B1図書 509:64:6-5 0002922904 0件
No. 0001
巻号
配架場所 上ケ原B1図書
請求記号 509:64:6-5
資料ID 0002840528
状態
返却予定日
予約 0件
No. 0002
巻号
配架場所 上ケ原B1図書
請求記号 509:64:6-5
資料ID 0002922904
状態
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Fermentations and food science / by H.T. Huang
出版事項 Cambridge : Cambridge University Press , 2000
形態 xxviii, 741 p. : ill. ; 26 cm
シリーズ名等 Science and civilisation in China / by Joseph Needham ; with the research assistance of Wang Ling <BY02000129> v. 6 . Biology and biological technology ; pt. 5//bb
巻号情報
巻次等 : hard
ISBN 0521652707
注記 Includes bibliographical references (p. 609-674) and index
NCID BA4968250X
本文言語 英語
著者標目 Needham, Joseph (Noel Joseph Terence Montgomery), 1900-1995 <AU00001428>
著者標目 *Huang, Hsing-Tsung <AU00120908>
件名標目等 Science -- China -- History
件名標目等 Science and civilization
件名標目等 Technology -- China -- History
件名標目等 Technology and civilization
件名標目等 China -- Civilization