関西学院大学図書館

Molecular genetics : an outline for food chemists and biotechnologists

J. Škoda, H. Škodová. -- Elsevier. -- (Developments in food science ; 14). <BY00022080>
このページのURL:

所蔵一覧 1件~1件(全1件)

No. 巻号 配架場所 請求記号 資料ID 状態 返却予定日 予約
0001 三田4F図書 574.87:S62m 0000191320 0件
No. 0001
巻号
配架場所 三田4F図書
請求記号 574.87:S62m
資料ID 0000191320
状態
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Molecular genetics : an outline for food chemists and biotechnologists / J. Škoda, H. Škodová
出版事項 Amsterdam ; New York : Elsevier
出版事項 New York, N.Y. : Elsevier Science Pub. Co. [distributor] , 1987
形態 212 p. : ill. (some col.) ; 25 cm
シリーズ名等 Developments in food science <BY02000493> 14//a
巻号情報
ISBN 0444995005
その他の標題 原タイトル:Molekulární genetika
注記 Translation of: Molekulární genetika
注記 Bibliography: p. 195-196
注記 Includes index
NCID BA07150843
本文言語 英語
著者標目 *Škoda, J. (Jan) <AU00086734>
著者標目 Škodová, H. (Helena) <AU00086738>
分類標目 LCC:QH506
分類標目 DC19:574.87/328
件名標目等 Molecular genetics
件名標目等 Biotechnology
件名標目等 Food -- Analysis
件名標目等 Food -- Composition