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Japanese cooking : a simple art

Shizuo Tsuji, with the assistance of Mary Sutherland ; introduction by M.F.K. Fisher. -- : U.S., : Japan. -- 1st ed. -- Kodansha International. <BY00211276>
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No. 巻号 配架場所 請求記号 資料ID 状態 返却予定日 予約
0001 : U.S. 上ケ原B1図書 641:101 0095311148 0件
No. 0001
巻号 : U.S.
配架場所 上ケ原B1図書
請求記号 641:101
資料ID 0095311148
状態
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Japanese cooking : a simple art / Shizuo Tsuji, with the assistance of Mary Sutherland ; introduction by M.F.K. Fisher
版次 1st ed
出版事項 Tokyo ; New York : Kodansha International
出版事項 New York : Distributed in the U.S. by Kodansha International/USA through Harper & Row , 1980
形態 517 p. : ill. ; 27 cm
巻号情報
巻次等 : U.S.
ISBN 0870113992
巻号情報
巻次等 : Japan
ISBN 4770007582
注記 Includes index
NCID BA04347513
本文言語 英語
著者標目 *辻, 静雄(1933-)||ツジ, シズオ <AU00082179>
著者標目 Sutherland, Mary, 1947- <AU00083739>
著者標目 Fisher, M. F. K. (Mary Frances Kennedy), 1908- <AU00295807>
分類標目 LCC:TX724.5.J3
分類標目 DC:641.5952
件名標目等 Cookery, Japanese