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Gastronomy : the anthropology of food and food habits

editor Margaret L. Arnott. -- : Mouton, : Aldine. -- Mouton. -- (World anthropology). <BY00206967>
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No. 巻号 配架場所 請求記号 資料ID 状態 返却予定日 予約
0001 : Mouton 上ケ原館外書庫図書 572:W92:A76 0094214103 0件
No. 0001
巻号 : Mouton
配架場所 上ケ原館外書庫図書
請求記号 572:W92:A76
資料ID 0094214103
状態
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Gastronomy : the anthropology of food and food habits / editor Margaret L. Arnott
出版事項 The Hague : Mouton
出版事項 Chicago : distributed in the USA and Canada by Aldine , c1975
形態 xv, 354 p., [15] p. of plates : ill., maps ; 24 cm
シリーズ名等 World anthropology <BY02001275>//a
巻号情報
巻次等 : Mouton
ISBN 9027977399
巻号情報
巻次等 : Aldine
ISBN 0202900258
注記 Papers from two international meetings of food specialists presented at a session of the IXth International Congress of Anthropological and Ethnological Sciences
注記 Includes bibliographies and indexes
NCID BA02922326
本文言語 英語
著者標目 Arnott, Margaret L. <AU00281153>
著者標目 International Congress of Anthropological and Ethnological Sciences <AU00004356> (9th : 1973 : Chicago)
分類標目 LCC:GN407
分類標目 DC:394.1
件名標目等 Food habits -- Congresses
件名標目等 Gastronomy -- Congresses