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Cooking, cuisine, and class : a study in comparative sociology
Jack Goody. -- : pbk. -- Cambridge University Press, 1982. -- (Themes in the social sciences). <BY00213099>
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Cooking, cuisine, and class : a study in comparative sociology
Jack Goody. -- : pbk. -- Cambridge University Press, 1982. -- (Themes in the social sciences). <BY00213099>
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No.
巻号
配架場所
請求記号
資料ID
状態
返却予定日
予約
0001
上ケ原B1図書
641:124
0095776191
0件
No.
0001
巻号
配架場所
上ケ原B1図書
請求記号
641:124
資料ID
0095776191
状態
返却予定日
予約
0件
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書誌詳細
標題および責任表示
Cooking, cuisine, and class : a study in comparative sociology / Jack Goody
出版事項
Cambridge [Cambridgeshire] ; New York : Cambridge University Press , 1982
形態
viii, 253 p. : ill. ; 24 cm
シリーズ名等
Themes in the social sciences <BY02001350>//a
巻号情報
ISBN
0521244552
巻号情報
巻次等
: pbk
ISBN
0521286964
注記
Bibliography: p. 234-245
注記
Includes index
NCID
BA00974169
本文言語
英語
著者標目
*Goody, Jack, 1919- <AU00016909>
分類標目
LCC:GT2855
分類標目
DC19:306/.4
分類標目
食品.料理 NDC8:596
分類標目
衣食住の習俗 NDC8:383.8
件名標目等
Cookery -- Social aspects
件名標目等
Food habits -- Social aspects
件名標目等
料理||リョウリ
件名標目等
食生活||ショクセイカツ
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LCC:GT2855
DC19:306/.4
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